jeudi 10 mai 2012

Succulent!

C'est du chocolat!

These edible pieces of art combine fine craftsmanship with our popular line of pebbles (chocolate-covered fruits and nuts). Each succulent is filled with chocolate-covered marcona almonds, pistachios, and sun-dried cherries from the Okanagan. These chocolate plants are painted with coloured cocoa butter, and planted in a bed of puffed cereal pebbles. The planter box? Well, that’s chocolate too.
http://beta5chocolates.com/2012/05/01/may-union-packs-and-mothers-day/;

5 commentaires:

  1. C'est aussi vachement bon en zégume tout bête, et puis il y a l'allégorie du cœur d’artichaut!

    RépondreSupprimer
  2. hummmmmmmmmmmmmm,
    jusqu'a la derniére feuille...
    bises ma jolie....

    RépondreSupprimer
  3. Je ne pourrais pas résister, je mange tout.
    Je suis accro au chocolat, mais le noir.

    RépondreSupprimer
  4. Dommage de manger ce chef d'oeuvre !!!
    ARSENE GRISALI

    RépondreSupprimer
  5. miammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    pas grave Alain je me sacrifierai pour toi

    RépondreSupprimer